HarpHandig! TROUBADOUR

Een complete cursus om het harpspel in de basis onder de knie te krijgen.

 

Je leert hetzelfde als in HarpHandig! maar in deze versie van de cursus zijn alle oefeningen en stukjes aangepast aan de kleine harp zonder haken aan de snaren.

 

Je leert niet alleen op een gedegen manier harp spelen; je leert ook alles over de wondere wereld van muziek. Door de heldere structuur van de cursus word je aan de hand genomen langs de hele harptechniek en leer je bovendien noten lezen, ritme interpreteren en improviseren. 

 

Op jouw moment en in je eigen tempo 

Groot voordeel van een online cursus is dat je je eigen tempo bepaalt, zaken kan terugkijken en zoveel kan herhalen als je zelf wil. Uiteraard kun je met al je vragen bij me terecht en is het gaandeweg de cursus ook mogelijk om af en toe een individuele les te plannen.

 

HarpHandig! TROUBADOUR bestaat uit 6 afzonderlijk aan te schaffen modules. De  lessen kun je in je eigen tempo doorlopen. 

Het is altijd mogelijk om dingen te herhalen, video's stop te zetten of vragen te stellen.

 

Tip: Loop de modules wel in de juiste volgorde door om de stof goed op elkaar aansluitend te houden.

kosten

Module 1 is gratis!  Daarna aan te schaffen per module: € 75,00

Module 2 bevat tevens een gratis bonus module met info die je er regelmatig bij kan nemen.

wat leer je?

Module 1

In deze eerste module leer je hoe je moet zitten achter de harp, met welke vingers je speelt en wat de basisbewegingen zijn van het harpspel.

 

Module 2

Je leert spelen met 2 vingers, alles over de haken en hoe je in basis het notenschrift moet vertalen naar je handen. In de laatste les gaan we improviseren! 

Module 3

Je leert een nieuw interval kennen. Ook leer je met 3 vingers spelen en weet je straks alles over het ritme in de muziek.

 

 


Module 4

Je leert nieuwe intervallen kennen, met 3 en 4 vingers spelen en we gaan een start maken met de akkoordenleer.

 

 

 

Module 5

Je leert de laatste twee intervallen (octaaf en septiem) spelen. Hoe zit het met de stokrichtingen in de muziek? En hoe kun je akkoorden nog meer inzetten?

 

Module 6

In de laatste module gaan we fine-tunen! Je krijgt tips op allerhande gebied en een stappenplan om nieuwe muziek in te studeren waar je je hele harpleven plezier van zult hebben.