Reacties van deelnemers

Ik vind deze cursus een echte aanrader! Nu ik de muziek beter kan "lezen", maakt het dat ik sneller begrijp wat ik speel. Hierdoor wordt het spelen makkelijker en logischer. Judith geeft een goede uitleg bij alles en haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Dit alles maakt de cursus niet alleen erg leerzaam, maar ook erg leuk! Dank je Judith!

Mayo (deelnemer Akkoorden ABRACADABRA)

 

De lessen van Judith zijn voor mij heel fijn. Ik ben namelijk niet in de gelegenheid om naar een locatie toe te kunnen. Zo kan ik toch harp oefenen en kom ik toch een stapje verder in mijn spel. Ik kan het iedereen aanraden.

Karianne (deelnemer HarpHandig!)

 

Ik ben nu bij les 4 van ABRACADABRA en wil even zeggen dat ik het zó leuk vind!! Je doet het zo supergoed. M’n hersenen kraken, maar ik krijg opeens grip op wat ik al die 50 jaar heb gehoord en gespeeld.

Nienke (deelnemer Akkoorden ABRACADABRA)

 

 

Ik vind dat Judith de lessen enorm leuk heeft gemaakt. Er zit variatie in, verschillende elementen. Ook geeft ze je het gevoel dat je gewoon ook een muziek student bent, ook al is het online.

Hendrickje (deelnemer HarpHandig! troubadour) 

 

 

Ik vond het erg leuk, het was heel dynamisch en fijn al die oefeningen, de tijd vloog voorbij. En dat er zo veel over akkoorden te vertellen valt. Het duizelt me wel een beetje hoeveel verschijningsvormen er wel niet zijn maar als ik er verder mee ga oefenen valt het vast wel een keer op zijn plek.

 

Toevallig lees ik nu net een analyse van het Adagio van Barber dat we nu instuderen met mijn orkest. Die heb ik eerder gelezen in de week voor de akkoorden-workshop. Over de volgende zin was ik die eerste keer half heen gelezen, maar nu begrijp ik volledig wat er staat: ‘de overige strijkers spelen samen een mineurakkoord op de vierde trap met septiem’. Een openbaring!

Leonie, violist/pianist (deelnemer Akkoorden ABRACADABRA)

 

'Had ik dat nou maar eerder allemaal geleerd!' 

'Nu snap ik eindelijk wat al die rare letters betekenen boven een melodie'

'Nooit geweten dat er zo veel theorie achter de muziek zat'

'Heel fijn om het allemaal stap voor stap uitgelegd te krijgen en direct te kunnen toepassen op de harp' 

Diverse reacties van deelnemers aan de Akkoorden ABRACADABRA